Σύνδεση  \/ 
ή
 Με χρήση στοιχείων Facebook  Με χρήση στοιχείων Twitter
 x 
Το καλάθι σας είναι άδειο.   

Το www.dorovan.gr είναι το site της εταιρίας Ι. ΒΑΝΔΩΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. και περιλαμβάνει και το ηλεκτρονικό της κατάστημα, μέσω του οποίου διαθέτει τα προϊόντα της μέσω διαδικτύου και λειτουργεί υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που παρατίθενται παρακάτω. Η χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος προϋποθέτει την αποδοχή όλων των κατωτέρω όρων και προϋποθέσεων.

Συνεπώς εάν ο χρήστης διαφωνεί με κάποιους ή όλους τους όρους χρήσης της παρούσας ιστοσελίδας οφείλει να απέχει από τη χρήση αυτής, αλλιώς τεκμηριώνεται ότι έχει αποδεχτεί όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις λειτουργίας της.

Η Ι. ΒΑΝΔΩΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. θέτει ως πρωταρχικό σκοπό της την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της. Θεωρούμε ότι ο πελάτης πρέπει να είναι πάντα ενημερωμένος και διασφαλισμένος, για αυτό τον λόγο θεωρούμε υποχρέωσή μας να ενημερώνουμε τους πελάτες του ηλεκτρονικού καταστήματός μας για τα παρακάτω θέματα:

1. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Η εταιρία μας σέβεται την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών της ιστοσελίδας της. Η εταιρία μας δεν συλλέγει προσωπικά δεδομένα εκτός αν μας τα παράσχετε οικειοθελώς.

Με σκοπό την έκδοση απόδειξης ή τιμολογίου συλλέγονται από τους πελάτες μας όλες οι απαιτούμενες πληροφορίες για την ασφαλή διενέργεια των συναλλαγών τους, έναντι των οποίων η Ι. ΒΑΝΔΩΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. ακολουθεί τους όρους του παρόντος τμήματος και τις αρχές προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα του Ν.2472/1997, όπως ισχύει μέχρι σήμερα.

Η εταιρία μας δηλώνει ότι δεν θα διαβιβάσει ή κοινοποιήσει προσωπικά δεδομένα σε τρίτους, εκτός εάν αυτό επιτάσσεται από το Νόμο ή τις Αρμόδιες Αρχές.

2. ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ

Οι συναλλαγές μέσω πιστωτικών καρτών γίνονται χρησιμοποιώντας το online σύστημα ασφαλείας της EFG EUROBANK. (δεν ξέρω αν θα είναι αυτό)

3. ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Αναφέρεται λεπτομερώς στο

4. ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Αναφέρεται λεπτομερώς στο

5. ΑΝΩΤΕΡΑ ΒΙΑ

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (π.χ. κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες), αδυνατούμε να παραδώσουμε τα εμπορεύματα εντός του προκαθορισμένου χρόνου (εντός 3 εργάσιμων ημερών εντός Αθηνών και έως μια εβδομάδα για όλη την Ελλάδα από την λήψη της παραγγελίας σας, με εξαίρεση τις περιπτώσεις μη διαθεσιμότητας των προϊόντων), θα επικοινωνήσουμε το ταχύτερο δυνατό μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε, υπ’ αυτές τις συνθήκες, την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.

Η Ι. ΒΑΝΔΩΡΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε. μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος www.dorovan.gr δεν ευθύνεται έναντι των πελατών/χρηστών για ζημιές που τυχόν προκύψουν από την μη εκτέλεση της παραγγελίας τους. Επίσης επιφυλάσσεται ως προς το χρόνο παράδοσης των εμπορευμάτων στις περιπτώσεις ανωτέρω βίας.

Τέλος η εταιρία ουδεμία εγγύηση μπορεί να παράσχει για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων, αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών, περί της μη διαθεσιμότητάς τους.

6. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΙΜΩΝ

Οι τιμές των προϊόντων που εκτίθενται στο παρόν ηλεκτρονικό κατάστημα συμπεριλαμβάνουν το νόμιμο Φ.Π.Α.
Οι τιμές μπορούν να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

7. ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ

Οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αλλάζουν καθημερινά, ανάλογα με το είδος και την αντιπροσωπεία, γι αυτό γενικά ενημερώνουμε πως σε ότι υπάρχει διαθέσιμο από οποιοδήποτε προμηθευτή , εισαγωγέα , αντιπροσωπεία , συνήθως παραδίδεται στο χώρο σας σε διάστημα 1 έως 7 εργάσιμων ημερών.

Στην περίπτωση που η εταιρεία μας έχει την πληροφορία από τον κατασκευαστή ή αντιπρόσωπο πως θα υπάρξει καθυστέρηση της παράδοσης άνω των 7 ημερών τότε θα ενημερωθείτε από το τμήμα διακίνησης.

Για οποιαδήποτε καθυστέρηση παράδοσης από την Αντιπροσωπεία που μπορεί να οφείλεται σε έλλειψη στοκ ή πολιτικά προβλήματα με τελωνεία ή οτιδήποτε άλλο δεν ευθύνεται η εταιρεία μας.

Όλες οι παραδόσεις γίνονται όλες τις εργάσιμες μέρες Δευτέρα έως Παρασκευή(Εντός Αθηνών).

Πριν την παράδοση κλείνεται τηλεφωνικά ραντεβού συγκεκριμένη ώρα η οποία εξυπηρετεί τόσο το τμήμα διακίνησης (σύμφωνα με το σύνολο των δρομολογίων της ημέρας) όσο και την προτίμηση του πελάτη.

Στην Αθήνα είναι δυνατή απογευματινή παράδοση και παράδοση την ημέρα του Σαββάτου κατόπιν συνεννόησης με το τμήμα διακίνησης στο τηλεφωνικό κέντρο 210 555 1100.

Μπορείτε να παραλαμβάνετε τις παραγγελίες σας από τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας μας (Δευτέρα έως Παρασκευή 07:30-15:00 και 17:00-20:30 και Σάββατο 08:00-14:00), χωρίς καμία επιβάρυνση σας και εφόσον πριν έχετε επικοινωνήσει με το τμήμα διακίνησης της εταιρίας μας και έχετε ενημερωθεί ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη.

8. ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Η εταιρία μας αποστέλλει τα εμπορεύματα πάντα συσκευασμένα με την εργοστασιακή συσκευασία του κατασκευαστή του προϊόντος.

9. ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλα τα πωλούμενα προϊόντα καλύπτονται από την εγγύηση του κατασκευαστή τους, υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που ο καθένας θέτει. Η εταιρία δεν ευθύνεται για εργοστασιακά ελαττωματικά προϊόντα που διαθέτει στους πελάτες της. Κατά το χρονικό διάστημα της εγγύησης η εταιρίας μας δεν δύναται να παρέμβει στο προϊόν διότι σε περίπτωση παρέμβασης από μη εξουσιοδοτημένο επισκευαστή αίρεται η εγγυητική ευθύνη του κατασκευαστή. Μετά την πάροδο του διαστήματος της εγγύησης ο καταναλωτής δύναται να απευθυνθεί στην εταιρεία στα αναφερόμενα στοιχεία επικοινωνίας, η οποία θα προβαίνει στην επισκευή των προϊόντων με την ανάλογη χρέωση. Η αντικατάσταση προϊόντος λόγω ελαττώματος ή βλάβης είναι στην αποκλειστική αρμοδιότητα της κατασκευάστριας εταιρίας/εισαγωγέα.

10. ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ-ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Σε κάθε σύμβαση από απόσταση ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει αναιτιολογήτως εντός δέκα τεσσάρων (14) ημερών, στα μεν προϊόντα από την παράδοσή τους, την οποία ο πελάτης πληροφορείται άμεσα τόσο από την ειδική ένδειξη επί της οθόνης, όσο και από το αυτόματα αποστελλόμενο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Προϋπόθεση για την άσκηση του δικαιώματος αυτού είναι:
Α) η επιστροφή του προϊόντος στην αρχική του κατάσταση, εντός της συσκευασίας του και χωρίς τη θραύση των ειδικών σφραγίδων ή/και καταστροφή κάθε ειδικής συσκευασίας όλου ή μέρους του πράγματος καθώς και συστατικών ή/και παραρτημάτων αυτού, συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς.
Β) η καταβολή των εξόδων επιστροφής
Γ) η έγγραφη ενημέρωση της εταιρίας – να δηλώνεται σαφώς στο έγγραφο υπαναχώρησης η βούληση του πελάτη να υπαναχωρήσει και να το αποστείλει στην αναφερόμενη διεύθυνση της εταιρίας. (ΟΜΗΡΟΥ ΚΑΙ ΑΛΚΙΝΟΟΥ 1, ΜΑΝΔΡΑ ΑΤΤΙΚΗΣ, Τ.Κ. 196 00)

Στην περίπτωση που πληρούνται οι προϋποθέσεις και γίνει δεκτή η επιστροφή προϊόντος, ο πελάτης δικαιούται να λάβει πιστωτικό σημείωμα για αγορά άλλου προϊόντος/ προϊόντων ίσης αξίας ή να επιστραφούν τα χρήματα σε περίπτωση που πλήρωσε μετρητά. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση(πίστωση) της πιστωτικής του κάρτας.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για επιστροφή προϊόντων θα πρέπει πρώτα να επικοινωνείτε μαζί μας τηλεφωνικά.

11. ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Όλα τα τεχνικά χαρακτηριστικά των προϊόντων που εμπορεύεται η εταιρία μας και αναγράφονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα είναι από τα επίσημα φυλλάδια των προμηθευτών. Η εταιρία δεν ευθύνεται για τυπογραφικά λάθη ή για τυχόν αλλαγές στα στοιχεία των προϊόντων καθώς ο σχεδιασμός, τα χαρακτηριστικά και οι προδιαγραφές ενδέχεται να αλλάξουν χωρίς προειδοποίηση.

logo

Με εμπειρία τριάντα ετών η εταιρεία μας, "Βανδώρος Ιωάννης & Σία Ο.Ε.", παρέχει εμπορεύματα και υπηρεσίες σε καταστήματα χονδρικής, κατασκευαστές, τεχνίτες και ιδιώτες.

Η άψογη τεχνική συμβουλευτική υποστήριξη που παρέχουμε όλα αυτά τα χρόνια μαζί με τις ανταγωνιστικές τιμές μας, μας κάνουν να ξεχωρίζουμε στο χώρο και μας τοποθετούν στις υψηλότερες θέσεις της αγοράς.

Επικοινωνήστε Μαζί Μας

Μπορείτε να έρθετε σε επαφή μαζί μας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • ΔιεύθυνσηΟμήρου & Αλκινόου 1
  • ΠεριοχήΜάνδρα Αττικής 19600
  • E-mail: info@dorovan.gr
  • Τηλέφωνο210-5551100
  • Fax: 210-5551170

δωρεαν μεταφορικα

Για όλες τις παραδόσεις εντός Αττικής καθώς και για τις παραδόσεις μέχρι τη μεταφορική εταιρεία που θα μας υποδείξετε τα μεταφορικά είναι Δωρεάν!!!

Τα έξοδα αποστολής για όλες τις υπόλοιπες περιπτώσεις, τα επιβαρύνεται ο παραλήπτης, κατόπιν συνεννόησης με την εταιρεία μας και τη μεταφορική.

 

Newsletter

Κάντε εγγραφή στο Newsletter μας και ενημερωθείτε άμεσα!